PREDSTAVLJAMO AUTORA:

UNKNOWN AUTHOR OF THIS PHOTOGRAPH / PHOTO USED ONLY TO ILLUSTRATE THE PERFORMER

GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska

Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2018-10-25

U četvrtak 13. decembra 2018. godine od 20:30 časova u KOMBANK dvorani održava se tradicionalni ...

2018-10-07

MEGASTAR Zdravko Čolić u diskografskoj kući "Croatia records" u Zagrebu dobio je priznanje za doprinos ...





PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

DEEP PURPLE

- UK


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 2199 dinara

ZZ TOP | CD

Cena: 1699 dinara

PANTERA | CD

Cena: 1499 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

MASSIMO | DVD

Cena: 399 dinara

Cena: 699 dinara

Cena: 699 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0