GLEDATE IZDANJE U MULTIMEDIA MUSIC SHOPU

RASPRODATO!!!

MISTAKEMISTAKE

Hipelectroragga 2 hopreggaestep

Format: CD
Datum: 2004-05-27
Žanr: Pop
Katalog: Multimedia Records
RASPRODATO

Sadržaj:


Telenor Muzika digital download

1. Feel it
2. Fire
3. Fit in
4. Hit the heavy sound
5. Mess
6. Searchin'
7. Sky Door
8. Spiritual
9. Troubling me for you
10. Why

Izdanje/distribucija u Hrvatskoj: Aquarius Records
Izdanje/distribucija u Sloveniji: Multimedia Records

Press:
Svojim albumom Hipelectroragga2hopreggaestep (Multimedia Records) Mistekemistake uspostavljaju most ne samo sa progresivnijim, inspirativnijim i isplativijim prostorima, nego i vremenima u kojima su elektronska pomagala kao supstituti klasičnih instrumenata tretirana sa više pažnje, poštovanja i kreativnosti. Njihova muzika deluje kao prilično zatvoren, samodovoljan sistem, koji se napaja, razvija i obnavlja unutar sebe, dozvoljavajući istovremeno javnosti da se približi i učestvuje onoliko koliko želi i može. Takav koncept, srećom, nije poslužio kao izgovor za ispraznu pretencioznost, već mnogo više kao zaklon za smiren i staložen rad.

Rezultat je album koji funkcioniše na svim planovima: ima dovoljno pop elemenata da bi bio prijemčiv, ali zadovoljava i meru istraživanja neophodnu za integritet projekta. Hipelectro... nije, dakle, proizvod otužnog, preterano oportunističkog igranja na sigurno i predvidljivog baratanja stereotipima, ali ni autistično, neukusno hermetično umetničarenje. To je, može se reći, njegov osnovni kvalitet: Mistakemistake ne okreću leđa publici, ali joj baš i ne hrle u susret raširenih ruku.

Umesto toga nude sastanak na pola puta, za koji svaka strana mora da aktivira volju i uloži određeni napor. Za grupu je neobično važno da gradi sopstveni koncept, da joj taj koncept bude u potpunosti jasan i da se to može primetiti pri susretu sa njihovom muzikom. Prva zgodna prilika dogodiće se već sutra u 21 čas, na live promociji u SKC-u. Iskoristite je, ili, ako bismo to rekli naslovima tri od ukupno dvadeset numera: Feel It. Fit In. Move On.

Aleksandar Žikić, "Blic"

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

Trenutno gledate album: Hipelectroragga 2 hopreggaestepPREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS2021-10-22

Grupa Planet Caravan objavila je novi singl i video za pesmu „Delfin“ u kojoj gostuje ...

2021-03-31

Novi muzički podkast „Belgrade Backstage Pass“ pod okriljem diskografske kuće Multimedia Music emitovaće se od ...PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

NIKOLA VRANJKOVIĆ

- Srbija


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 1199 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

Cena: 999 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0