PREDSTAVLJAMO AUTORA:


GABI NOVAK | Zemlja: Hrvatska



Diskografija (albumi):
Prvo pismo (Jugovizija, 1966)
Prvi snijeg (Jugovizija, 1965)
Drage misli (Jugovizija 1961)
Gabi Novak (1982)
Hrabri ljudi (1987)
Kuća pored mora (Splitski Festival, 1988)
Miruj miruj srce moje (Neum Etnofest, 1997)
Retrospektiva (1993)
Ti si bila pravi život (Dalmatinske Šansone, 2000)
Živim u snu (Zagreb Fest, 2001)
Šibenska nevista (Dalmatinske Šansone, 1998)
Moonlight in Vermont (Hrvatski Jazz Sabor, 1999)
My funny Valentine (2001)
Doša je crni brod (Dalmatinske Šansone, 2002)
Pjesma je moj život (Aquarius/Multimedia, 2002)

...

(OSTALI) ALBUMI OVOG AUTORA U PONUDI:

 

PREDSTAVLJAMO

WWW.FMPORTAL.RS

2022-04-20

Milan Milosavljević - Burda, beogradski kompozitor i Vladimir Đurić - Đura, popularni muzičar i kompozitor ...

2022-02-25

Slobodan Boda Ninković i Jovica Tišma objavili su još jedan sjajan album - Mala prodavnica ...







PREDSTAVLJAMO VAM AUTORA

BETH HART

- USA


PREDSTAVLJAMO CD IZDANJE

Cena: 599 dinara

PREDSTAVLJAMO DVD IZDANJE

Cena: 399 dinara


ONLINE Kupovina

  • Najpovoljnije cene
  • Dostava na kucnu adresu brzom poštom
  • Posebne pogodnosti za veleprodaje

hosted by WEBHOSTINGSRBIJA Validation:Valid CSS! Valid HTML 5.0